Elivo Omega-3 Vahva Plus

Elivo-Omega3-VahvaPlus.jpg

Uusi Elivo Omega‐3 Vahva Plus on kaksi kertaa vahvempi kuin Elivo Omega‐3 Vahva. Suositellussa päiväannoksessa eli yhdessä kapselissa on 1020 mg omega‐3‐rasvahappoja, joista 600 mg E‐EPA-rasvahappoja ja 300 mg E‐DHA‐rasvahappoja. Omega‐3‐sarjan rasvahappoja tarvitaan esimerkiksi verisuonien ja aivojen hyvinvointiin. Elivo Omega‐3 Vahva Plus on apteekkimarkkinoiden vahvin etyyliesteröity omega‐3‐valmiste ja sopii myös useimmille kala‐allergikoille.

  • Markkinoiden vahvin!
  • Puhdas ja tehokas etyyyliesteröity Omega-3
  • 1 kapseli päivässä riittää
  • 1020 mg omega-3-rasvahappoja
  • E-EPA 600 mg
  • E-DHA 300 mg
  • Ei sisällä turhia lisäaineita
  • Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja makeuttamaton.

Markkinoiden vahvimman kalaöljyvalmisteen säilöntäaineena vain E-vitamiini

Elivo Omega-3 Vahva Plus on markkinoiden vahvin etyyliesteröity omega-3-valmiste. Yhdessä kapselissa on 600 mg E-EPA- rasvahappoja ja 300 mg E-DHA-rasvahappoja. Säilöntäaineena on ainoastaan E-vitamiinia. Elivon kalaöljyvalmisteen omega-3-rasvahapot on pilkottu etyyliesterimuotoon, jotta ne imeytyisivät paremmin ja elimistö pystyisi hyödyntämään ne tehokkaammin. Valmiste on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Helposti nieltävät kapselit eivät sisällä kalan proteiinia, minkä vuoksi ne sopivat useimmiten myös kala-allergikoille. Valmistetta ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Terveyttä koko elimistölle puhtaasta kalaöljystä

Monityydyttymättömät omega-3-sarjan rasvahapot ovat tärkeitä muun muassa keskushermoston ja verisuoniston toiminnalle. Omega-3-valmisteet ovat erityisen tärkeitä niille, joiden ruokavalioon kuuluu vain vähän kasvisöljyjä ja rasvaista kalaa. Sekä kalaa että kalaöljyjä valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota metallipitoisuuksiin. Elivo Omega-3 Vahva Plus valmistetaan Tyynenmeren syvänteissä elävistä rasvaisista kalalajeista kuten sardiinista ja anjoviksesta. Elivon kalaöljyvalmisteen laatu on tarkkaan määritelty ja sen puhtaus taataan useita vaiheita käsittävällä valmistusprosessilla.

Lue lisää Omega-3:sta ja vitamiineista