Elivo Mustikkauute, 60 kaps

tuotenavi_mustikkauute.jpg

Elivo Mustikkauutekapselit on vahva antioksidanttivalmiste, joka sisältää runsaasti flavonoideja. Elivo mustikkauutteen antosyaanipitoisuus on vakioitu. Yhdessä kapselissa on peräti 50 mg antosyaaneja. Päiväannos 1 – 2 kapselia sisältää mustikkauutetta 240 – 480 mg. Valmiste on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton.

Mustikka on terveellinen ja ravitseva metsämarja. Sitä on perinteisesti käytetty kansanlääkinnässä jo hyvin kauan. Mustikka sisältää luontaisesti runsaasti A-, B- ja C-vitamiineja sekä mangaania, kuituja, magnesiumia sekä kalsiumia. Mustikan tummansininen väri on peräsin flavonoideihin kuuluvista antosyaaneista ja ne toimivat antioksidantteina, jotka ovat hyväksi sydämelle, verenkierrolle, vatsalle ja erityisesti silmille. Mustikan antioksidantit lisäävät myös vastustuskykyä.

Antioksidantit ovat aineita, jotka suojaavat kehon soluja estämällä rasvojen hapettumista eli härskiintymistä. Näin ollen antioksidantit lisäävät vastustuskykyä. Ne vaikuttavat suotuisasti myös silmiin ja näkökykyyn vähentämällä silmien rasittumista ja auttamalla silmiä pysymään kunnossa ihmisen ikääntyessä. Antioksidantit vaikuttavat suotuisasti myös hämäränäköön. Runsaasti antioksidantteja sisältävällä mustikalla on suotuisa vaikutus verenkiertoon. Lisäksi mustikka rauhoittaa vatsan toimintaa ja auttaa ihoa ja limakalvoja voimaan hyvin.

Mustikalla on monia terveydelle suotuisia vaikutuksia

  • lisää vastustuskykyä
  • vaikuttaa suotuisasti näkökykyyn ja verenkiertoon
  • tasapainottaa vatsan toimintaa sekä auttavat ihoa ja limakalvoja voimaan hyvin

Annostus: 1- 2 kapselia päivässä
Mustikkauutetta: 240 – 480 mg
Antosyaaneja: 50 - 100 mg

*) Murray M Bilberry (Vaccinum myrtillus) American Journal of Natural Medicine 1997;4:18-22, Bilberry-the vision herb.Mediherb Professional Review 1997:59:1-4,
Hiltunen R.& Holm Y. Lääkkeitä luonnosta, Palmenia-kustannus, Tammer-Paino Oy, Tampere (2003)