Elivo Kaunis Iho 

Elivo Kaunis Iho

Elimistön kollageenituotannon ehtyminen alkaa jo neljääkymmentä ikävuotta lähestyttäessä, ja alkaa muuttaa ulkomuotoamme. Kollageeni antaa tukea ja lujuutta kudoksille, minkä vuoksi kollageenin vähentyessä iho veltostuu, rypistyy ja menettää kiinteyttään. C-vitamiinia tarvitaan kollageenin synteesiin elimistössä. Tällä hetkellä hyvinkin muodikas hyaluronihappo on soluväliaineen päärakennusaine joka stimuloi kollegaanin tuotantoa ja myös sen pitoisuus vähenee radikaalisti iän myötä. Hyaluronihappo kykenee myös sitomaan vettä itseensä jopa tuhatkertaisesti jolloin se tasoittaa ihon juonteita ja lisää kiinteyttä. Yleensä myös pigmenttiläiskillä on osuutta kollageenin vähenemiseen. Kuparin on todettu edistävän ihon tasaista pigmentoitumista.

Ei ole yhdentekevää, millaisen kollageenituotteen valitsee. Kollageeni on liian suuri molekyyli imeytyäkseen elimistöön sellaisenaan. Se pitää hydrolysoida eli hajottaa peptideiksi, jotta kulkeutuminen vaikutuspaikkoihin kuten iholle, hiusjuureen ja kynnen kasvualustaan mahdollistuu. Elimistön on helppo hyödyntää peptidit, jotka ovat aminohappokoostumukseltaan valmiiksi oikeassa muodossa.

Elivo Kaunis Iho hidastaa ikääntymisen vaikutusta ihossa:

  • kollageeni silottaa ja vahvistaa ihon tukirakennetta.
  • peptideiksi hydrolysoitu pienimolekyylinen kollageeni imeytyy 97 prosenttisesti elimistön käyttöön (tästä löytyy tarvittaessa myös tutkimusviitteet)
  • C-vitamiini edistää kollageenin tuotantoa
  • hyaluronihappo kosteuttaa ja edistää ihon sileyttä sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.
  • hyaluronihappo pystyy sitomaan itseensä tuhatkertaisesti oman painonsa määrän kosteutta.
  • kupari edistää ihon tasaista sävyä ja tasaista pigmentoitumista