Elivo Kalsium & Magnesium & D-vitamiini -yhdistelmävalmiste                                                      Elivo_Kalsium_Magnesium_pieni_D3_vitamiini_purutabletti_80tabl.jpg

 

Parasta luustolle ja lihaksille!                                                                     

Elivo Kalsium & Magnesium & D3-­vitamiini -yhdistelmävalmiste sisältää luustolle välttämättömät rakennusaineet. Kalsium ja sen imeytymisen kannalta tärkeät magnesium ja D3-­vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina.

Elimistölle välttämätön kivennäisaine magnesium toimii yhdessä kalsiumin kanssa hermoston, lihasten ja sydämen toiminnan säätelyssä. Magnesium voi myös vähentää lihaskramppeja. D3‐vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä suolistossa ja sen riittävä saanti on tärkeää erityisesti pimeään talvisaikaan, jolloin D-­vitamiinia ei muodostu riittävästi kehossa. Lisäksi D-­vitamiinin on todettu parantavan vastustuskykyä.

Liikkuvan naisen hyvinvoinnille

Omenanmakuinen purutabletti soveltuu henkilöille, jotka haluavat pitää huolta luustonsa hyvinvoinnista. Valmiste on ihanteellinen paljon liikkuville naisille. Se soveltuu myös nuorille, joiden terve luusto rakentuu aina 30 ikävuoteen saakka.

Elivon laktoositon, gluteeniton ja hiivaton Kalsium & Magnesium & D3 on makeutettu hampaille ystävällisellä ksylitolilla ja kasviperäisillä stevioliglykosideilla. Sokeria huomattavasti makeampaa kaloritonta makeutusainetta valmistetaan steviakasvin lehtiuutteesta. Euroopan unioni hyväksyi stevioliglykosidit makeutusaineena elintarvikkeissa joulukuussa 2011.

Kalsium & Magnesium & D3-vitamiini

  • Yksi tabletti sisältää Kalsiumia 400 mg Magnesiumia 187,5 mg D3-­vitamiinia 10 μg
  • Annostus 1-2 tablettia päivässä
  • Pakkauksessa 80 tablettia
  • Omenanmakuinen purutabletti 
  • Makeutettu ksylitolilla ja stevioliglykosideilla
  • Laktoositon, gluteeniton, hiivaton