Kaunista elinvoimaa

Elivo kasvotuotteet on kehitetty suomalaiselle naiselle huomioiden pohjoisen ilmaston vaihtelevan sään. Tuotteisiin huolella valitut raaka-aineet ovat puhtaita ja korkealaatuisia. Elivo kasvotuotteet hoitavat ja suojaavat herkkää ihoa ja ovat erityisen kosteuttavia. Ne sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteet sisältävät korkealuokkaista kosmetiikassa käytettävää yhdistettä, Lactilia, joka säilyttää ja ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa. Lisäksi kaikissa kasvotuotteissa on ihoa kosteuttavia, uudistavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten pantenolia, hyaluronihappoa ja aloe veraa. Elivo kasvotuotteissa on mieto hypotuoksu.

Elivo hiustenhoitotuotteet sopivat koko perheelle, normaalin ja terveen hiuspohjan tuotteiksi. Ne ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita ja sopivat siksi myös värjätyille hiuksille. Elivo hiustenhoitotuotteet eivät sisällä ärsyttäviä tai turhia ainesosia. Pesu- ja hoito-ominaisuudet eivät kärsi, vaikka hajusteet jätetään pois tai korvataan turvallisemmilla hypotuoksuilla. Elivo hiustuotteiden hoitavina, kosteuttavina aineina ovat glyseroli, aloe vera ja helokkiuute. UV-suoja estää hiusten haalistumista ja pidentää hiusvärin kestoa.

Ihoystävälliset Elivo vartalotuotteet sopivat päivittäiseen vartalonhoitoon kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Omenantuoksuinen, raikas suihkusaippua on hoitava helokkiuutteen, aloe veran ja E-vitamiinin ansiosta. Maitohappo antaa tuotteeseen ihoystävällisen pH:n (n. 5). Vartalovoide, hajusteeton Panthenol kosteusvoide sisältää dekspanenolin lisäksi kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa.

Raikkaat ja laadukkaat Elivo-tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Elivo-kosmetiikkatuotteilla on Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus.