Elivo Omega-3 Vahva, 60 kaps

tuotenavi_omega-3_vahva.jpg

Vahva Elivo Omega-3 kalaöljyvalmiste sisältää nimensä mukaisesti runsaasti omega-3-rasvahappoja. EPA- ja DHA-rasvahappoja yhteensä yli 1000 mg. Omega-3-rasvahappoja tulisi saada päivittäin n. 1-2 g ja EPA- ja DHA-rasvahappoja yli 500 mg, jotta niistä olisi hyötyä. Sopii koko perheelle myös raskauden ja imetyksen aikana. Erityisesti heille, jotka haluavat vahvan kalaöljyn.

Ravintoaineet / päiväannos
Omega-3 rasvahappoja 1200 mg
  - EPA-rasvahappoja 660 mg
  - DHA-rasvahappoja 420 mg
E-vitamiinia 10 mg

Annostus: 2 kapselia päivässä. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei suositella henkilölle, jonka verenhyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ravintolisä täydentää monipuolista ruokavaliota, ei korvaa sitä.


Elivo-kalaöljyjen valmistusprosessi käsittää useita eri vaiheita, joilla taataan kalaöljyjen puhtaus ja korkea laatu. Kalaöljyt valmistetaan lääketehtaassa GMP (Good Manufacturing Practise) -standardien mukaisesti. Raaka-aine on peräisin Tyynenmeren syvänteissä elävistä rasvaisista kalalajeista, kuten sardiinista ja anjoviksesta. Elivo-kalaöljyt jalostetaan kalaöljytiivisteiksi. Omega-3-rasvahapot ovat pilkottuina etyyliesteri-muodossa, jotta rasvahapot imeytyisivät paremmin ja elimistö pystyisi hyödyntämään ne tehokkaasti. Lue lisää Omega-3:sta ja vitamiineista