Kotimainen Elivo Raskaustesti antaa varman vastauksen

Elivo_raskaustesti

Suomessa kehitetty ja valmistettu Elivo Raskaustesti on helppokäyttöinen ja hygieeninen virtsasuihkutesti, jonka varmuus on 99 %. Testi voidaan suorittaa heti kuukautisten oletettuna alkamispäivänä mihin vuorokaudenaikaan tahansa.

Helppokäyttöinen ja hygieeninen uutuustesti

Elivo Raskaustesti on helppokäyttöinen ja hygieeninen virtsasuihkutesti, joka kertoo tärkeän vastauksen noin viidessä minuutissa. Tulos on positiivinen, jos sekä testi- että kontrolli-ikkunassa on punainen viiva. Testin voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa.

Hinnaltaan edullinen Elivo Raskaustesti on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raskaustestin pirteä ja raikas tuotepakkaus on Elivo-sarjan ilmeen mukainen.

Optimaalinen herkkyys

Luotettava Elivo Raskaustesti kertoo oikean tuloksen 99 %:n varmuudella. Testin herkkyys on 25 mIU/ml, minkä ansiosta testi voidaan suorittaa kuukautisten oletettuna alkamispäivänä. Testiä voi käyttää jo aiemminkin, mutta tulos on varmistettava parin päivän päästä.  

Testin herkkyys tarkoittaa, että positiivinen tulos saadaan silloin, kun virtsassa on hCG-hormonia ainakin 25 mIU/ml. Tätä herkemmillä testeillä, esimerkiksi 10 mIU/ml, saadaan enemmän vääriä positiivisia tuloksia, koska raskaus on tällöin vasta varhaisessa vaiheessa ja saattaa luonnollisista syistä keskeytyä. Siitä syystä raskaustestien optimiherkkyys on 25 mIU/ml.

HCG-HORMONI

  • HCG on lyhennelmä nimestä human Chorionic Gonadotropin.
  • Alkio alkaa erittää hCG-hormonia eli istukkahormonia pian hedelmöityksen jälkeen.
  • Kun alkio kiinnittyy kohtuun, hormonin eritys siirtyy istukan tehtäväksi.
  • Hormonin pitoisuus veressä kaksinkertaistuu noin 48−72 tunnin välein ja saavuttaa huippunsa 8−11 raskausviikon kohdalla.